English | Hrvatski | Deutsch

Izleti


Dalmatinsko selo iz prošlosti
Dalmatinsko selo iz prošlosti

Program izleta:

Polazak iz hotela u 9:00 h prema Dugopolju i Kotlenicama. Dolazak u špilju Varnjaču, razgled u pratnji stručnog vodiča u trajanju od 1:30 h
Po završetku posjete, odlazak u selo Radovići, na obiteljsko gospodarstvo «Juretini Dvori», razgled i aperitiv dobrodošlice, uz sir, pršut i slane srdele.
Sudjelovanje u pripremanju domaćeg specijaliteta - Soparnika, zapričanje i pečenje, te rezanje i degustacija Soparnika.
šetnja do susjednih objekata, posjet starim ognjištima i konobama uz vinsku degustaciju.
Po povratku, obilazak domaćih životinja, te igranje starih dalmatinskih igara (balote, kamena s ramena).
Ručak za sudionike izleta, koji uključuje peku, salatu, kruh ispod peke, piće (1/2 l crnog ili bijelog vina s vodom po osobi), sa zabavom uz muziku (harmonika)
Povratak u hotel po dogovoru
Cijena: na upit.
Steps across croatian history
Steps across croatian history
Arheološko nalazište Salona je jedno od najbogatijih rimskih nalazišta u Hrvatskoj. U davna vremena, to je bio glavni grad rimske provincije Dalmacije, smješten na raskrižju morskih i kopnenih putova antičkog Mediterana. Na ovome mjestu možete osjetiti rimski i rano kršćanski duh koji vas vodi natrag u prošlost: Basilica urbana i njena krstionica, Kazalište, Forum i starohrvatska groblja, Manastirine, jedan od tri rimska amfiteatara na istočnoj obali Jadrana. Nakon razgledavanja Salone nastavljamo vožnju do Klisa. Klis Tvrđava je jedna od najstarijih tvrđava izgrađena u 16. stoljeću u vrijeme otomanskih invazija Europe, te je služila obrani grada Splita. Srednjovjekovna tvrđava Klis je smještena na visokim liticama iznad Splita i jednom je imala veliku stratešku važnost u čuvanju perivoja između Mosora i Kozjaka. Najvažniji dijelovi tvrđave, s vitalnim objektima su: guvernerova rezidencija, crkva Sv Vida, skladište oružja. Utvrde na brežuljku imaju prekrasan pogled na Split, okolne planine i otoke. Otvorenim autobusom nastavljamo vožnju do grada Solina, koji je uistinu spomenik sebi. Razvijen u razdoblju srednjeg vijeka, Solin je obilježen vladavinom kraljice Jelene i dinastije Trpimirovića, krunidbom Zvonimira za kralja Dalmacije i Hrvatske u šupljoj crkvi 1075 g. Osim toga razgledat ćemo Gašpinu Mlinicu, mlin koji je jedini očuvani mlin na rijeci Jadro. U smislu povijesnog kontinuiteta i etnografske vrijednosti, ovaj mlin predstavlja spomenik kulture, te je upisan u Registar spomenika kulture Republike Hrvatske kao takav.Tura završava na Gospinom Otoku - lijepoj livadi pored rijeke Jadro, na kojoj stoji Crkva Gospe od Otoka. Tijekom svoga drugog posjeta Hrvatskoj, papa Ivan Pavao II je posjetio Solin. Dana 4. listopada 1998, održao je okupljanje mladih na ovom mjestu koje je najstarije marijansko svetište u Hrvatskoj. Povratak u Split. Cijena na upit uključuje: Transferi u otvorenom panoramskom autobusu, vodiče na engleskom jeziku , ulaznice u Salonu,Tvrđavu Klis i Gašpinu Mlinicu.
Canyoning river Cetina
Canyoning river Cetina
Cetina teče tisućama godina, stvarajući pri tom mistične oblike u svome koritu. Kristalno čista voda i rijeka pogodna za kupanje nude istinski doživljaj netaknute prirode sa svojim liticama i do 180 metara visine, slapovima, jezerima, podzemnim tunelima i 50 metara visokim vodopadom Gubavica. Vodič će vam dati sigurnosni pojas , kacigu, neoprenske hlače i majicu i mala ekspedicija je spremna za polazak. Šum rijeke postaje sve jači, dok se spuštate u kanjon. Deset minuta kasnije naći ćete se u sredini kanjona Cetine. Šetajući kroz rijeku i brzake, prolazeći podzemnim tunelima, kupanjem u prirodnim bazenima, šetnja uokolo slapova i jezera - sve je to canyoning. Udaljenost od početka do kraja: 2.300 metara. Oprema i Osoblje: Sva oprema je registrirana i certificirana u EU. Svi korisnici moraju nositi Osobne plutajuće naprave (PFD) i kacige u svakom trenutku dok se u rijeku. Svi naši stručni vodiči su registrirani kod Hrvatske gorske službe spašavanja. Osoblje govori hrvatski i engleski jezik. Hrana i piće: možete pronaći dvije male trgovine u Zadvarju i dva restorana s domaćom hranom i pićem. Možete imati cijeli ručak po cijeni od 8 do 14 eura. Sve sigurnosne upute iz osoblja moraju se pridržavati. Cijena s transferom: na upit. Cijena uključuje:. Oprema, osiguranje i vodič pomoći.
Split walking tour
Split walking tour
Dioklecijanova palača je jedan od najvažnijih izvornih građevina kasnog antičkog doba, svojevrsna carska palača koja je upisana je u UNESCO-ov popis svjetske baštine. Ovaj izlet će vam dati priliku da doživite ovaj jedinstveni grad i njegovu povijest, ta da saznate sve zanimljive činjenice. Šetnja i razgledavanje: 1. Južno pročelje Dioklecijanove palače, Brončana vrata
2. Dioklecijanovi podrumi
3. Peristil
4.Vestibul carske palače
5. Mauzolej / katedrala Sv Dujma
6. Jupiterov hram / ​​Krstionica
7. Srebrena vrata
8. Papalićeva Palača/ Muzej Grada Splita
9. Zlatna vrata, crkva Sv. Martina
10. Kapela Blaženog Arnira
11. Narodni trg / Pjaca, Gradska Vijećnica, Palača Karepić
12. Željezna vrata, Kapela Gospe od Zvonika
13. Voćni trg, Mletački kaštel, palača Milesi, spomenik Marka Marulića.

Cijena na upit uključuje: lokalnog vodiča engleskog govornog područja.
Sea kayaking Trogir
Sea kayaking Trogir
Izlet počinje na području starog mlina Pantana u blizini grada Trogira. Tijekom ture sudionici će veslati na rijeci Pantana kroz kanale izrađenih od trske do pješčane uvale i dalje na morskim putem prema gradu Trogiru. Grad Trogir je okružen morem na sve strane, što omogućuje potpunu obilazak i razgledavanje grada, kajacima. Na našem putu natrag u Pantana u ljeto možemo imati šalicu kave na plaži i kupanje. Tu je i restoran u starom mlinu Pantana, gdje možete imati ručak ili piće. Oprema i Osoblje: Sve oprema je registriran i certificiran u EU. Svi korisnici moraju nositi Osobne plutajuće naprave (PFD) cijelo vrijeme dok je na moru. Svi naši stručni vodiči su registrirani u udruzi irskih kanuista i Hrvatske gorske službe spašavanja. Osoblje govori hrvatski i engleski jezik. Hrana i piće: možete pronaći mnoge trgovine u Trogiru i puno restorana s domaćom hranom i pićem. Možete imati cijeli ručak po cijeni od 15 do 20 eura. Sve sigurnosne upute iz osoblja moraju se pridržavati. Cijena s transferom: na upit. Cijena uključuje:. Oprema, osiguranje i vodič pomoći.
Canoe safari river Cetina
Canoe safari river Cetina
Kanu izlet na rijeci Cetini može biti jedan od najvažnijih opuštajuće i ugodno, zdravih načina za provesti nekoliko sati ili cijeli vikend! Po dogovoru, izlet može biti iupotpunjen s ručakom ili večerom s roštilja na livadi uz rijeku. Udaljenost od početka do kraja: 11.000 metara. Visinska udaljenost od početka (u kanjonu) do kraja: 45 metara. Temperatura rijeke: od 15 ° C i 17 ° C , ovisno o sezoni.
Bijela voda ocjena: stupanj 2 (Ljestvica ocjena od 1 do 6)
Plivanje:možete se kupati na nekoliko mjesta na rijeci prilikom stanke.
Kanu safari oprema: kaciga, pojasevi za spašavanje i dugo neoprensko odijelo
Oprema i osoblje: sva oprema je registrirana i certificirana u EU. Svi korisnici moraju nositi Osobne plutajuće naprave i kacige u svakom trenutku, dok su na rijeci. Svi naši vodiči su stručni i registrirani kod Hrvatske gorske službe spašavanja. Osoblje govori hrvatski i engleski jezik. Fizička sprema: minimalna razina sposobnosti je potrebna. Prethodno iskustvo: nije potrebno. Starost:. minimalna dob je 8 godina. Što ponijeti: obuću poput tenisica (nositi u rijeci), kupaći kostim, ručnik. Hrana i piće: možetekupiti u dvije male trgovine u Zadvarju i dva restorana s domaćom hranom i kavom. Možete imati cijeli ručak po cijeni od 8 do 14 eura. Sve sigurnosne upute iod strane osoblja moraju se poštivati! Cijena s transferom: na upit.
Rock climbing Omiš
Rock climbing Omiš
Kombinacija planina, mora i rijeka su obilježja grada Omiša i penjališta u njegovoj blizini. Penjalište se nalazi na obalama rijeke Cetine i vrlo je popularano u ljetnim mjesecima. Uz stručni savjet naših instruktora ćete naučiti kako sigurno se uspeti i spustiti po stijenama Omiša. Nakon penjanja sve što morate učiniti je odlučiti želite li se kupati u moru ili rijeci Cetini, koja se nalaze pedesetak metara od penjanja području. Oprema i Osoblje: Sve oprema je registrirana i certificirana po EU-a i UIAA standardima. Svi korisnici moraju nositi kacigu u svako doba tijekom penjanja. Svi naši stručni vodiči su registrirani kod Hrvatske gorske službe spašavanja. Osoblje govori hrvatski i engleski jezik. Hrana i piće: možete pronaći puno trgovina u Omišu i restorana s domaćom hranom i pićem. Možete imati cijeli ručak po cijeni od 8 do 15 eura. Sve sigurnosne upute od strane osoblja semoraju pridržavati. Cijena s transferom: na upit. Cijena uključuje:. Oprema, osiguranje i asistencija vodiča.
Tvrđava Klis - Salona - Trogir
Tvrđava Klis - Salona - Trogir
Mjesto polaska izleta je na splitskoj rivi. Privatnim transferom ćete se odvesti do Tvrđave Klis (obilazak, razgled muzeja, mogućnost snimanja). Mogućnost ručka u Klisu. Sljedeća postaja je Salona (obilazak). Posljednja stanica je Trogir prije povratka u Split. Mogućnost ručka u Trogiru (riba / meso po izboru). Klis - Srednjovjekovna utvrda Tvrđava Klis je jedna od najstarijih tvrđava izgrađena u 16. stoljeću u vrijeme otomanskih invazija Europe, te je služila obrani grada Splita. Srednjovjekovna tvrđava Klis je smještena na visokim liticama iznad Splita i imala veliku stratešku važnost u čuvanju perivoja između Mosora i Kozjaka. Kroz ovaj prolaz se dolazi u unurašnjost dalmatinske zagore . Najvažniji dijelovi tvrđave, s vitalnim objektima su: guvernerova rezidencija, crkva Sv Vida, skladište i garnizon oružja. Utvrde na brežuljku imaju prekrasan pogled na Split , okolne planine i otoke. Klis je također poznat po svojim restoranima koji služe ukusa jela od janjetine s ražnja, poznat kao "janjetina" (mogućnost ručka). Salona - Jedno od najbogatijih rimskih nalazišta u hrvatskoj. Salona je najvažnije arheološko mjesto u Splitu. Nakon što je bio glavni grad rimske provincije Dalmacije, u davnim vremenima, to je bilo raskrižje morskih i kopnenih puteva drevnog Mediterana. Hodajući ovim povijesnim lokalitetom, možete osjetiti rimski i rano kršćanski duh koji vas vodi natrag u povijest, razgledavajući Basilicu Urbanu i njenu krstionicu, kazalište, forum i staro kršćansko groblje Manastirine. Posjet jednom od tri rimskih amfiteatara na istočnoj obali Jadrana pruža vam se prilika da osjetite duh starih gladijatora stojeći u sredini ovog spektakularnog spomenika. Arheološko nalazište Salona je jedno od najbogatijih rimskih nalazišta u Hrvatskoj. Ispred Tusculuma, u prekrasanom dvorištu,možete se odmoriti i uživati ​​u prekrasnoj i mirnoj atmosferi. Trogir - Pod zaštitom UNESCO-a od 1997
Grada Trogira, nalazi na popisu UNESCO-ov registar svjetske kulturne baštine i to je uistinu grad-muzej. Najreprezentativnija djela što su crkve, palače, kule, utvrde Camerlengo, kapela i kršćanskog slikarstva nalaze se u gradu. Umjetnici iz tog razdoblja priznaju se kao majstora europske srednjovjekovne kulturne baštine. Najpoznatiji spomenik je trogirska katedrala, izgrađena u romaničkom stilu, čiji je West Gate je projektirao poznati arhitekt Radovan. To je ne čudi da je Trogir se naziva "najljepši mali grad na svijetu". Trogir također nudi prekrasnim šetalištem gdje možete uživati ​​u moru i suncu, ali iu ukusnim specijalitetima pripremljenim od restorana s domaćom tradicijom i gostoprimstvom (mogućnost ručka). CIJENA: na upit. CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz, ulaznice tvrđave Klisa, Salone, ulaznica na tvrđavi Camerlengo, vodič, osiguranje.
Veličanstvena Dalmatinska zagora  Poludnevni izlet
Veličanstvena Dalmatinska zagora Poludnevni izlet
Nekoliko sati u Dalmatinskoj zagori pružit će vam jedinstven doživljaj povezanosti čovjeka i prirode, te vas na relaksirajući način odvući od užurbanosti i obveza svakodnevnog života.
Triljski kraj s rijekom Cetinom i Rudom pruža mogućnosti organizacije safarija riječnim kanuom za grupe, koji prolazi poljima, gdje su rijeke mirne i tihe, bez vodopada i brzaka, preko posjeta čuvenim Grabskim mlinicama, starim 600 godina ali i danas aktivnim.
Ručak će biti u restoranu smještenom u neposrednoj blizini Trilja, na maloj rijeci Rudi. U ponudi su tradicionalna jela Dalmatinske zagore, ali i neobična jela starih Rimljana.
Naš će nam domaćin ispričati zanimljivu priču o drevnom rimskom nogometu koji se igrao prije otprilike 2000 godina, a koji se povremeno organizira i danas, kao i o bogatoj kulturno-povijesnoj baštini ovog kraja.

8:30 – dolazak u Jabuku u blizini Trilja, u pansion Premijer, smještenog na maloj rijeci Rudi
Piće dobrodošlice s domaćim kolačima i voćem, upoznavanje s domaćinima i vodičima

9:30 – aktivnosti
- kanu safari od restorana Premijer na Rudi do Trilja na rijeci Cetini ( 4,5 km) – oko sat
vremena relaksiranog veslanja, za grupu od 20 ljudi,
11:30 – posjet Grabskim mlinicama, čuvenim, starim 600 godina i još uvijek aktivnim
13:00 – ručak u restoranu Premijer s dalmatinskim specijalitetima i jelima starih Rimljana.
Domaćin će ispričati priču o dugoj i bogatoj povijesti ovog kraja.
14:30 – povratak u hotel
Cijena: na upit. Cijena po osobi uključuje:
- piće dobrodošlice, domaći kolači i voće
- kanu safari
- posjet Grabskim mlinicama
- ručak u restoranu u selu Jabuka kraj Trilja
- voda
- vodiči
- osiguranje
Sea kayaking Brela
Sea kayaking Brela
Ovaj izlet počinje u malom mjestu Jakiruša - Brela. Lijepa uvala Jakiruša je okružena sa spektakularnom planinom Biokovo. Tu je pješčana plaža u Jakiruša, popularna mještanima i turistima za kupanje, a na zapadnoj strani nalazi se stjenovita obala i jedana od posljednjih netaknutih uvala u ovom dijelu rivijere -. Uvala Vrulja. Ubacili smo kajake u more na plaži i zaplovili lagano prema napuštenim pješčanim plažama u uvali Vrulja. Zaustavit ćemo se i promatrati morske podvodne izvore koji izbacuju 50 m3 pitke vode u sekundi na ovom mjestu čak i u ljetnim mjesecima. Veslanjem stižemo do plaže Vrulja gdje ćemo napraviti stanku za kupanje i ronjenje u kristalno plavom moru. Nakon avanture kajakom možemo dogovoriti ručak u lokalnom restoranu. Oprema i Osoblje: Sva oprema je registrirana i certificirana u EU. Svi korisnici moraju nositi Osobne plutajuće naprave (PFD) cijelo vrijeme dok su na moru. Svi naši stručni vodiči su registrirani kod udruge irskom kanuista i Hrvatske gorske službe spašavanja. Osoblje govori hrvatski i engleski jezik. Hrana i piće: možete pronaći nekoliko malih dućana u Brelima i puno restorana s domaćom hranom i pićem. Možete imati cijeli ručak po cijeni od 10 do 15 eura. Sve sigurnosne upute od strane osoblja moraju se poštivati. Cijena s transferom: na upit. Cijena uključuje:. Opremu, osiguranje i asistenciju vodiča.
Velika Dioklecijanova tura
Velika Dioklecijanova tura
Ovaj izlet se sastoji od 2 dijela:
1) autobus s otvorenim krovom obilazak modernog dijela grada, trajanje 1 h Split je grad antočke povijesti, sagrađen i očuvan tijekom 1700 godine od strane svojih dragih stanovnika. Jedini način da doživite Split kao cjelinu, izvan zidova Dioklecijanove palače, nalazi se na našim otvorenim turama. Na ovom izletu možete vidjeti mjesta koje na redovnim turama nikad ne bi vam doživjeti. To počinje od rive i uključuje panoramsku vožnju uz pješčane plaže Bačvice, sportske objekte izgrađene za vijeme Mediteranskih igara (Sportski centar Gripe, nogometni stadion) i muzejima (Pomorski, Arheološki, Galerija Meštrović). Vožnja se nastavlja po obroncima brda Marjana, prekrivenog gustom mediteranskom borovom šumom i potpuno okružen gradom i morem, što je jedinstven prizor. Sa padina Marjana možete uživati u nevjerojatnom poglede na otoke, netaknutu prirodu i mirisom mediteranskog bilja. Turneja završava u centru grada, uz pratnju vodiča na engleskom jeziku.

2) razgled u Dioklecijanove palače (Stari grad)
- trajanje 1 h
Nakon obilaska autobusom krećemo u centar gradai započinje razgled u Dioklecijanove palače u pratnji stručnog vodiča, najdragocjenijeg spomenika u našem gradu, zaštićenog UNESCO-om. Dioklecijanova palača je jedan od najvažnijih izvornih građevina antičke arhitekture, svojevrsna carska palača koja je upisana je u UNESCO-ov popis svjetske baštine. Ovaj izlet će vam dati priliku da doživite ovaj jedinstveni grad i njegovu povijest, te da saznate sve zanimljive činjenice. Razgled počinje:
1. Južno pročelje Dioklecijanove palače, Brončana Vrata
2. Dioklecijanovi podrumi
3. Peristil
4. Vestibul
5. Mauzolej / Katedrala Sv Dujma
6. Jupiterov hram / Krstionica
7. Srebrena vrata
8. Papalićeva Palača / Muzej Grada Splita
9. Zlatna vrata, crkva Sv. Martina
10. Kapela Blaženog Arnira
11. Narodni trg / Pjaca, Gradska Vijećnica, Palača Karepić
12. Željezna vrata, Kapela Gospe od Zvonika
13. Voćni trg, Mletački Kaštel, Palača Milesi, spomenik Marka Marulića

Cijena na upit uključuje: razgled grada vožnjom otvorenim busom, razgled i obilazak u pratnji lokalnog vodiča engleskog govornog područja na obje ture.
Extreme canyoning river Cetina
Extreme canyoning river Cetina
Ovaj izlet Vam nudi uzbudljiviji i jači doživljaj kanjona Cetine od samog canyoning. Šetnja i kupanje kroz kanjon također se sastoji od dva užeta lowerings niz litice. Nakon sat vremena hoda kroz brzake i kupanja u kristalno čistim jezerima doći ćete do 50 metara visokog vodopada Gubavica. U blizini slapa nalazi se pripremljeno mjesto s kojeg vam je omogućeno spuštanje s alpskom užadi. Jedan od vodiča vas spušta, dok vas drugi vodič čeka ispod vodopada. Visina s koje se spuštate je 53 metara. Buka vode i pogled na slap od gore čine jedinstven i nezaboravan doživljaj. Osim uz to spuštanje izlet uključuje spuštanje konopom blizu Malog vodopada Gubavica. Visina s koje se spuštate je 18 metara. Udaljenost od početka do kraja: 2.300 metara. Oprema i Osoblje: Sva oprema je registrirana i certificirana u EU. Svi korisnici moraju nositi Osobne plutajuće naprave (PFD) i kacige u svakom trenutku, dok su na rijeci. Svi naši stručni vodiči su registrirani kod Hrvatske gorske službe spašavanja. Osoblje govori hrvatski i engleski jezik. Hrana i piće: možete pronaći dvije male trgovine u Zadvarju i dva restorana s domaćom hranom i pićem. Možete imati cijeli ručak po cijeni od 8 do 14 eura. Sve sigurnosne upute iz osoblja moraju se poštivati. Cijena s transferom: na upit. Cijena uključuje:. Oprema, osiguranje i asistenciju vodiča.
River tubing Cetina
River tubing Cetina
Ovo je odličan i neobičan način da uživate u jedinstvenoj atmosferi u dalmatinskom zaleđu. Zabavano i opuštajuće plutanje kroz kristalno zelene vode rijeke Cetine je idealano za sve generacije. Plutajuće kolutove koristimo na mirnim dijelovima rijeke Cetine koji se presijecaju malim brzacima i oni jamče pravu zabavu. Spuštanje niz rijeku završava s pauzom za kupanje i pićem po izboru. Udaljenost od početka do kraja 3.000 metara Oprema i Osoblje: Sva oprema je registrirana i certificirana u EU. Svi korisnici moraju nositi Osobne plutajuće naprave (PFD) i kacige u svakom trenutku, dok su na rijeci. Svi naši stručni vodiči su registrirani kod Hrvatske gorske službe spašavanja. Osoblje govori hrvatski i engleski jezik. Hrana i piće: možete pronaći dvije male trgovine u Zadvarju i dva restorana s domaćom hranom i pićem. Možete imati cijeli ručak po cijeni od 8 do 14 eura. Sve sigurnosne upute iz osoblja moraju se poštivati. Cijena s transferom: na upit. Cijena uključuje:. Oprema, osiguranje i asistenciju vodiča.
Hiking Mosor planina
Hiking Mosor planina
Planinarenje na planini Mosor počinje i završava u malom mjestu Sitno Gornje. Sudionici se uspinju oko 300 metara iznad razine mora do Planinarskog doma na Mosoru. Dom se nalazi na 868 metara nadmorske visine. Iz doma se pruža prekrasan pogled na sve dalmatinske otoka i grad Split. Planinski dom može organizirati ručak po dogovoru. U mogućnosti smo organizirati nekoliko pješačkih tura kroz Mosor za fizički zahtjevnije sudionika. Osoblje: Svi naši stručni vodiči su registrirani kod Hrvatske gorske službe spašavanja. Osoblje govori hrvatski i engleski jezik. Hrana i piće: možete pronaći dvije male trgovine u Zadvarju i dva restorana s domaćim hrane i kave. Možete imati cijeli ručak po cijeni od 8 do 14 eura. Sve sigurnosne upute iz osoblja moraju se pridržavati. Cijena s transferom: na upit. Cijena uključuje:. Osiguranje i asistenciju vodiča.
Paintball
Paintball
Podizanje adrenalina u igri u kojoj su tjelesna pripremljenost i inteligencija jednako važne i koja je neodoljiva za ljude željne zabave kroz sport. Pucanje loptice koje ostavljaju trag bojom omogućuje istovremeno opuštanje i zaborav od svakodnevnog stresa. U mogućnosti smo organizirati paintball na svim dalmatinskim otocima i desetak kopnenih lokacija. Također možemo organizirati i turnir koji se održava na umjetnom terenu u starom selu, napuštenoj vojnoj bazi, šumi i sl. Paintball oprema:. Paintball marker, maska ​​i zaštitno odijelo. Hrana i piće: možete pronaći dvije male trgovine u Zadvarju i dva restorana s domaćom hranom i pićem. Možete imati cijeli ručak za cijenu od 8 do 14 eura. Sve sigurnosne upute iz osoblja moraju se pridržavati. Cijena s transferom: na upit U cijenu je uključeno: oprema i 100 kuglica, osiguranje i asistencija vodiča.
Gusarski fish piknik
Gusarski fish piknik
Postanite gusari na jedan dan i ponesite sa sobom miris mora i piratsku slobodu koja će zauvijek poteći vašim venama.
Program gusarskog fish piknika ( polazak u 09:00 h , povratak u 16:00 h) uključuje:
• Aperitiv dobrodošlice, keksi, vino, sok i voda
• Posjet otoku Braču – posjet mjestu Povlja ili Pučišća
• Skakanje i kupanje – Uvale Luka ili Konopljikova
• Piratske igre: ribolov, hodanje po skliskoj dasci, različite igre na brodu i u moru – najuspješniji osvajaju nagrade!
• Ručak na brodu: riblji ili mesni meni prema rezervaciji, miješana salata, kruh, vino, voda, sok, kava.
Gusarska noćna plovidba
Gusarska noćna plovidba
Prihvatite izazov, a omiški gusari povest će vas stoljetnih jedrenjakom u vrijeme kad su vladali morem i sa vjetrom u jedrima zaploviti u nezaboravnu pustolovinu. Cijena: na upit. Gusarska noćna plovidba (polazak 21:00 h, povratak 00:30 h) uključuje:
• Aperitiv dobrodošlice, keksi, vino, sok, voda.
• Panorama Omiške rivijere do mjesta Mimice i nazad
• Pauza u mjestu Mimice i noćno kupanje
• Zakuska: slane i marinizirane srdele, riblja pašteta, vino, sok i voda.
NP Plitvice
NP Plitvice
Smještena u gustoj šumi, Plitvička jezera se smatraju jednim od najljepših prirodnih fenomena u svijetu. šesnaest jezera, spojenih međusobno s 92 slapa, ukomponirana su živopisnu okruženju. Plitvička jezera proglašena su nacionalnim parkom 1949, a od 1979, oni su na UNESCO-omu popisu Svjetske prirodne baštine. Razgled je uz pratnju vodiča. Drvene staze odvest će vas duž 16 čarobnih jezera. Rijeka Korana stvara prekrasne slapove, jezera i špilje koje čine ovaj nacionalni park jedanim od najdragocjenijih prirodnih znamenitosti u Hrvatskoj. Svaka sezona nudi jedinstven doživljaj, dajući vam priliku da uživate u ovoj netaknutoj prirodi. Nakon dolaska na jezeru Kozjak, razgled ćete nastaviti sa brodom preko jezera, a zatim slijedeći ove staze vilinskog carstva prema Prošćanskom jezeru. Električni vlak će vas vratiti na početak svoje avanture. Nakon toga se vraćamo u Split. Pridružite nam se i uživajte ​​u čarobnoj ljepoti jezera i slapova, stvarajući spektakularan prizor.

Cijena na upit uključuje: prijevoz, vodiča, ulaznice u Nacionalni park, osiguranje.
Split city tour
Split city tour
Split je grad antičke povijesti, sagrađen i očuvan tijekom 1700 godine od strane svojih dragih stanovnika. Jedini način da doživite Split kao cjelinu, izvan zidova Dioklecijanove palače,jest razgled otvorenim autobusom u pratnji lokalnog vodiča. Na ovom izletu možete vidjeti mjesta koja redovnim turama nikad ne biste uspjeli doživjeti.

Autobusne postaje:
1. Riva
2. Bačvice, pješčana plaža
3. Sportski centar Gripe i Pomorski muzej
4. Arheološki muzej
5. Nogometni stadion "Poljud"

Vožnja se nastavlja po obroncima brda Marjana. Sa padina Marjana možete uživati ​​u nevjerojatnim pogledom na otoke, netaknutu prirodu i miris mediteranskog bilja. 6. Plaža Bene 7. Galerija Meštrović 8. Sustipan na Zvončacu (staro groblje) 9. Samostan i crkva Sv. Frane Cijena na upit uključuje: razgledavanje prema otvorenom gornjem autobusom i engleskom jeziku.
Cjelodnevni izlet brodom - Šolta
Cjelodnevni izlet brodom - Šolta
SPLIT-TROGIR-MASLINICA (ŠOLTA)-SPLIT Istražite i uživajte zapanjujućem pogledu na otoke, skrivene laguname i uvale, ljepotama stogodišnjih mjesta. Sa glisera ćete vidjeti Titovu Vilu,nekadašnju rezidenciju predsjednika bivše Jugoslavije, koja se nalazi na prekrasnim padinama Marjana. Ploveći pored Čiova, zaustaviti ćemo se u Trogiru - "gradu kamene ljepote" s 2300 godina starom tradicijom. Nakon plovidbe pokraj otoka Drvenika, pravog bisera prirode na trogirskom području, uplovit ćemo u malo romantično mjesto na otoku Šolti, Maslinica. Tu imamo privilegiju vidjeti slavni Martinis-Marchi dvorac, koji je nekoć pripadalo plemićkoj obitelji na Šolti, a sada je ekskluzivni hotel. Otok je prepun romantičnih uvala, zelene prirode i starih sela. Možete kušati vino, tradicionalna kuhinja, poznati med, rakiju i druge lokalne proizvode. Ili, možete jednostavno uživati ​​u kupanju i sunčanju. Cijena: na upit.
Veličanstvena Dalmatinska zagora - cjelodnevni izlet
Veličanstvena Dalmatinska zagora - cjelodnevni izlet
Triljski kraj sa rijekom Cetinom i Rudom pruža mogućnosti organizacije najrazličitijih aktivnosti od safarija riječnim kanuom za grupe koji prolazi poljima, gdje su rijeke mirne i tihe, bez vodopada i brzaka, preko posjeta čuvenim Grabskim mlinicama, starim 600 godina ali i danas aktivnim, te Tiluriju, rimskom vojnom logoru u selu Gardunu, do balota ili jahanja.
Ručak će biti u restoranu Premijer smještenom u neposrednoj blizini Trilja, na maloj rijeci Rudi. U ponudi su tradicionalna jela Dalmatinske zagore, ali i neobična jela starih Rimljana. 

Naš će nam domaćin ispričati zanimljivu priču o drevnom rimskom nogometu koji se igrao prije otprilike 2000 godina, a koji se povremeno organizira i danas, kao i o bogatoj kulturno-povijesnoj baštini ovog kraja.


8:30 – dolazak u Jabuku u blizini Trilja, na maloj rijeci Rudi.
Piće dobrodošlice s domaćim kolačima i voćem, upoznavanje s domaćinima i vodičima 

9:30 – aktivnosti
- kanu safari od restorana na Rudi do Trilja na rijeci Cetini ( 4,5 km) – oko sat 
vremena relaksiranog veslanja, za grupu od 20 ljudi 
- jahanje u ograđenom koralu s vodičima
- balote

13:30 – ručak u restoranu Premijer s dalmatinskim specijalitetima i jelima starih Rimljana. 
Domaćin će ispričati priču o dugoj i bogatoj povijesti ovog kraja.

15:00 – posjet čuvenim Grabskim mlinicama, starim 600 godina i još uvijek aktivnim, te posjet arheološkom mjestu Tiluriju, rimskom vojnom logoru, smještenom u selu Gardun kraj Trilja

17:30 – povratak u hotelCijena: na upit. Cijena uključuje:
piće dobrodošlice, domaći kolači i voće, aktivnosti: kanu safari, jahanje i balote
, posjet Grabskim mlinicama i Tiluriju, ručak u restoranu kraj Trilja
,voda
,vodiči
, osiguranje.
NP Krka & Šibenik
NP Krka & Šibenik
Ugodnom vožnjom autobusom kroz krško zaleđe šibenske rivijere stiže se do grada Šibenika. Šibenik je najstariji hrvatski grad na jadranskoj obali. Također je nazvan Krešimirovim gradom, jer je bio rezidencija kralja Petra Krešimira IV, najznačajnijeg vladar stare hrvatske države. Nastao je iz starohrvatske tvrđave Svetog Mihovila, koja još uvijek gleda na grad. Po dolasku, možete uživati ​​u razgledavanju jednog od najvrijednijih sakralnih spomenika u Dalmaciji - katedrali Sv Jakova koja datira iz 15. stoljeća. Po mnogo čemu je jedinstvena ne samo u hrvatskoj arhitekturi, nego i europskoj: u cijelosti je izgradjena od kamena, bez uporabe ikakvog drugog materijala, jedinstvena među renesansnim crkvama po pročelju u obliku trolista, skladu arhitekture i niza od 71 kiparskih portreta oko apside. Nakon posjete Šibeniku nastavljamo vožnju do poznatih vodopada rijeke Krke. Ovdje, u prekrasnom prirodnom okruženju, rijeka Krka formira slikovite vodopade koji se prelijevaju preko 17 prirodnih barijera. Ovo je mjesto gdje zapanjujuća ljepota se izražava u cijelosti kroz višegodišnje igre sunca i vode. Slobodno vrijeme za šetnju, razgledavanje i fotografiranje. Cijena na upit uključuje:transfer, vodič na engleskom jeziku, ulaznice u Nacionalni park, katedralu Sv.Jakova i osiguranje.
Biking Split
Biking Split
Vodimo Vas na atraktivno i neobično razgledavanje Splita. Vožnja biciklom se odvija uz more gotovo cijelu turu uz splitske uvale, plaže i luku, Dioklecijanovu palaču i park-šumu Marjan. S obzirom na brojne mogućnosti koje grad ima za ponuditi tura može biti obogaćena s nizom aktivnosti kao što su posjet muzeju, obilazak palače, plivanje, ručak ili večeru. Oprema: bicikl i kaciga. Oprema i Osoblje: Sve oprema je registrirana i certificirana u EU. Osoblje govori hrvatski i engleski jezik. Što ponijeti: sportske cipele, kremu, šešir, voda. Hrana i piće: možete pronaći puno trgovina u Splitu i puno restorana s domaćom hranom i pićem. Sve sigurnosne upute iz osoblja moraju se pridržavati. Cijena: na upit. U cijenu je uključeno: oprema, osiguranje i asistencija vodiča.


Hotel Split se nalazi na šljunčanoj plaži u Podstrani, samo 9 km od centra Splita. Hotel Split je jedinstven spoj modernog poslovnog i ugodnog obiteljskog hotela. Ponosimo se što je Hotel Split «zeleni» hotel s certifikatom energetske učinkovitosti.
SPECIJALNA PONUDA

Paintball
Paintball


 
HOTEL SPLIT, obrt za turizam i usluge
Strožanačka 20, HR-21 312 Podstrana, Split, CROATIA
tel: ++385 99 700 4000
HR-AB-21-060187299 | OIB 83983280068
Sva prava pridržana. HOTEL SPLIT, obrt za turizam i usluge 2010-2019
"VinisWEB" - Web Design: www.vinis.hr | denis@vinis.hr