English | Hrvatski | Deutsch

Izleti : Canoe safari river Cetina


Canoe safari river Cetina
Canoe safari river Cetina
Kanu izlet na rijeci Cetini može biti jedan od najvažnijih opuštajuće i ugodno, zdravih načina za provesti nekoliko sati ili cijeli vikend! Po dogovoru, izlet može biti iupotpunjen s ručakom ili večerom s roštilja na livadi uz rijeku. Udaljenost od početka do kraja: 11.000 metara. Visinska udaljenost od početka (u kanjonu) do kraja: 45 metara. Temperatura rijeke: od 15 ° C i 17 ° C , ovisno o sezoni.
Bijela voda ocjena: stupanj 2 (Ljestvica ocjena od 1 do 6)
Plivanje:možete se kupati na nekoliko mjesta na rijeci prilikom stanke.
Kanu safari oprema: kaciga, pojasevi za spašavanje i dugo neoprensko odijelo
Oprema i osoblje: sva oprema je registrirana i certificirana u EU. Svi korisnici moraju nositi Osobne plutajuće naprave i kacige u svakom trenutku, dok su na rijeci. Svi naši vodiči su stručni i registrirani kod Hrvatske gorske službe spašavanja. Osoblje govori hrvatski i engleski jezik. Fizička sprema: minimalna razina sposobnosti je potrebna. Prethodno iskustvo: nije potrebno. Starost:. minimalna dob je 8 godina. Što ponijeti: obuću poput tenisica (nositi u rijeci), kupaći kostim, ručnik. Hrana i piće: možetekupiti u dvije male trgovine u Zadvarju i dva restorana s domaćom hranom i kavom. Možete imati cijeli ručak po cijeni od 8 do 14 eura. Sve sigurnosne upute iod strane osoblja moraju se poštivati! Cijena s transferom: na upit.

Mjesto polaska: Split
Vrijeme trajanja izleta: -
Posjeta: 7437


Hotel Split se nalazi na šljunčanoj plaži u Podstrani, samo 9 km od centra Splita. Hotel Split je jedinstven spoj modernog poslovnog i ugodnog obiteljskog hotela. Ponosimo se što je Hotel Split «zeleni» hotel s certifikatom energetske učinkovitosti.
SPECIJALNA PONUDA

Dalmatinsko selo iz prošlosti
Dalmatinsko selo iz prošlosti


 
HOTEL SPLIT, obrt za turizam i usluge
Strožanačka 20, HR-21 312 Podstrana, Split, CROATIA
tel: ++385 99 700 4000
HR-AB-21-060187299 | OIB 83983280068
Sva prava pridržana. HOTEL SPLIT, obrt za turizam i usluge 2010-2019
"VinisWEB" - Web Design: www.vinis.hr | denis@vinis.hr